KAPH Entreprenør

Prosjekter ▶

Prosjekter

Kaph er din totalleverandør av alle byggeprosjekter. Vi kan også være en totalentreprenør på boligprosjekter opp til 20 enheter eller prosjekter som barnehager/skole.

shutterstock_533636326

Prosjekter ▶

Prosjekter

Kaph er din totalleverandør av alle byggeprosjekter. Vi kan også være en totalentreprenør på boligprosjekter opp til 20 enheter eller prosjekter som barnehager/skole.

Privat ▶

Privat

Skal du bygge om eller pusse opp? KAPH kan hjelpe deg med alt ifra å skifte vinduer og kledning, legge nytt tak, pusse opp kjøkken eller bad. Vi kan også bygge et helt nytt hus til deg.

030517_mb_246

Privat ▶

Privat

Skal du bygge om eller pusse opp? KAPH kan hjelpe deg med alt ifra å skifte vinduer og kledning, legge nytt tak, pusse opp kjøkken eller bad. Vi kan også bygge et helt nytt hus til deg.

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert! 

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med 
miljøforbedringer og grønn omstilling.  

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid! 

Miljfyrtarn-norsk-farger

TJENESTER

KAPH tar seg av alle typer byggeprosjekter

Oslo%20kontor%20med%20biler

Rehabilitering av bolig

Rehabilitering av bolig

081116_mb_167

Service og forsikring

Service og forsikring

030517_mb_094

Prosjekt

Prosjekt

_185982664

Bygge hus

Bygge hus

shutterstock_1239427165

Bytte kledning / tak

Bytte kledning / tak

HVORFOR VELGE OSS?

icon%203

VI TAR ALLE TYPE PROSJEKTER
 

For KAPH entreprenør er ingen prosjekter for små eller for store. Våre kvalifiserte fagarbeidere har kompetansen til å ta på seg prosjekter av alle typer, fra rehabilitering til nybygging, til oppussing og riving. 
icon%204

ALLTID I NÆRHETEN
 

Med kontorer i store deler av Vest, Sør og Øst vet du at vi alltid er i nærheten dersom noe skulle dukke opp. KAPH er i vekst, og ekspanderer i disse tider til flere områder i hele Norge. 
icon%202

KVALITET OVER ALT
 

Alle våre medarbeidere er kvalifiserte fagfolk med høy kompetanse og mye erfaring. Vi fokuserer på kvalitet, et flott resultat du er fornøyd med - til gode konkuransedyktige priser.   
Få et uforpliktende tilbud
 

KAPH Entreprenør finner du snart over hele Norge. 
Fyll inn skjma, og vi kontakter deg.


Klikk her for å lese vår personvernerklæring »
Personvernerklæring

Dette sier
 

VÅRE KUNDER
"Kaph har ledet prosjektet med å bytte flere tak i vårt borettslag. De leverer service oppdrag og er i gang med dreneringsarbeid på 4 av våre leiligheter. Jeg anbefaler Kaph på det varmeste."
 
- Øyvind Haraldsen,
Styreleder Sørkvie Borettslag
"Kaph har ledet prosjektet med å bytte alle vinduer og dører i vårt borettslag. Vi har hatt god dialog hele veien og tømrer tok alltid kontakt om det oppstod noe uforutsett. Jeg anbefaler Kaph på det varmeste, og de er mitt førstevalg ved neste prosjekt."
 
- Terje Grønning
"Kaph har vært prosjektansvarlige etter en vannskade i leiligheten min. Alt har vært enestående håndtert, både fra prosjektleder og andre i Kaph. Da en underleverandør var uheldig og ødela noe hos meg, ordnet Kaph opp i dette på beste vis. Anbefaler de på det varmeste!"
 
- Gunn Tjessem

Rehabilitering av bolig:

KAPH Entreprenør tar seg av alle typer byggeprosjekt, fra totaloppussing eller påbygging av eksisterende eiendom til mindre håndverkstjenester som skift av vinduer og kledning, legge nytt tak eller oppussing av kjøkken og bad.

Les mer

Prosjekt:

På større prosjekter jobber KAPH hovedsakelig som leverandør av tømmer eller arkitektfagene, men KAPH kan også være en totalentreprenør på enkelte prosjekter. Blant annet barnehager og skoler eller boligprosjekter med opptil 20 enheter. Her kan du få levert prosjektering og utvikling av fullstendige byggeprosjekter i det offentlige og private markedet på Øst-, Sør-, og Vestlandet.

Les mer

Bytte kledning eller tak:

Norge opplever man ofte hardt klima med mye veksling mellom snø, regn og sol. Vi anbefaler derfor en årlig sjekk av kledningen. Hvis den ikke har blitt vedlikeholdt godt nok kan kledningen bli utsatt for ganske stor slitasje. Vi anbefaler en grundig inspeksjon av taket når taket nærmer seg 30 år. Her er det veldig viktig at både taksteinen og underlaget kvalitetssikres og vedlikeholdes. Sett bort i fra kvalitet og vedlikehold, så opplever vi ofte at man ønsker å bytte tak av dekorative årsaker.

Les mer

Service og forsikring:

Vår ambisjon er å være den prefererte leverandøren til forsikringsbransjen der hvor vi er tilstedte. Vi har lang erfaring med gjenoppbygging etter blant annet vann- og brannskader. Vi leverer også servicetjenester til offentlige og private etater, eiendomsselskap og boligbyggerlag.

Les mer

Nybygg og påbygg:

Det er en stor avgjørelse å bygge nytt hus. Valg av leverandør er derfor utrolig viktig slik at den drømmen man ser for seg blir virkelighet. I tillegg til lang erfaring innenfor oppbygging av nye hus, har vi også utført en rekke prosjekter der hvor man har et behov for mer plass, spesielt for de som venter på et ekstra familiemedlem. Vi kommer på gratis befaring og kommer raskt tilbake med råd til hva man burde gjøre med det nye, eller det eksisterende huset.

Les mer

Vi tar alle typer oppdrag.

Du kan kontakte oss for mer informasjon eller bestilling av en gratis befaring på:

Telefon: 960 97 777
Send oss en epost!

Stolt Oilers sponsor!

Heia Oilers! Kaph Entreprenør sponser våre lokale helter og ønsker dem masse lykke til i spillet fremover. 
Fotograf Oddmund Sola
Oilers%20logo