Brann i barnehage - Vi rykket ut - KAPH Entreprenør

Brann i barnehage - Vi rykket ut

Natt til 7. januar rykket vi ut til en totalskadet barnehage i Klepp kommune.

Image%5B96%5D
Del:

 

Natt til lørdag 7.januar ble en barnehage totalskadet etter brann i Klepp kommune. 
 
Vi tok en prat med Geir Sivertsen i Kaph, som er prosjektleder på forsikring i avdeling Stavanger. I denne saken var han prosjektleder og ansvarlig for vakt-teamet i Sør-Rogaland. 
 
Hans jobb er å håndtere skader som kommer inn fra de forskjellige forsikringsselskapene. Kaph lager rapporter, kalkyler og utfører utbedring etter skader for kundene. De håndterer alt i fra flomskader, stormskader og vann- og brannskader. 
 
«Normalt på førstehjelp skal vi ut å sikre verdier og bygningsmasse så langt det lar seg gjøre, men i denne saken skulle vi kun sikre tomten med bygge-gjerde. Her var ikke barnehagen frigitt av politiet, da en ikke kan gå inn før åstedet er kaldt, sier Geir». 
 
Hvor ofte rykker dere ut til slike skadesituasjoner? 
Geir forteller at de rykker ut flere ganger i uken på førstehjelpsskader. Både store og små skader som blir meldt inn til selskapet. Han påpeker også at Kaph har 24/7 vakt de plassene i landet de har avdeling.
 
Han forteller videre at han var ute som vaktansvarlig og prosjektleder på grunn av omstendighetene. «Denne saken er så stor i omfang at den blir håndtert av det forsikringsselskapet som barnehagen er forsikret i, avslutter han». 
 
 
 
 
 

Har du noen spørsmål?

KAPH er alltid klar til å ta på enhvert prosjekt og utfordring. Finn din aktuelle avdeling, og kontakt oss for et uforpliktende tilbud.