Prosjekt Luratoppen - KAPH Entreprenør

Prosjekt Luratoppen

I samarbeid med Veidekke Entreprenør bygger vi 32 leiligheter på Lurabyen.

20221104_104659
Del:
Vi i Kaph Entreprenør bygger for tiden 32 nye leilligheter på Lurabyen. Dette gjør vi i godt samarbeid med kjekke og dyktige ansatte fra Veidekke Entreprenør. Kaph sin rolle i dette prosjektet er å levere tømmerarbeid både innvendig og utvendig. Inne bygger vi innervegger, granab gulv og himlinger, mens vi på utvendig fasade har ansvar for kledning og terrassebord på balkongene. 
 
Som alltid er vi ekstremt opptatt av å levere arbeid med høy kvalitet, og til gode konkurransedyktige priser. Vi stiller derfor med hele 26 personer med ulik kompetanse på prosjektet i Lurabyen. Tre av disse er lærlinger og vil få verdifull erfaring som de tar med seg videre i arbeidet hos oss i Kaph Entrepenør og for våre kunder. I tillegg til to baser og en tømrer inhouse, har vi med oss 21 innleide arbeidere med kompetanse innen bygg og anlegg. 
 
Samarbeidet med Veidekket Entreprenør har vært svært profesjonelt og gått godt helt fra starten. Vi sette derfor pris på at Veidekket tok kontakt og ønsket å samarbeide med oss på Lurabyen, og håper at vi i fremtiden får tid og mulighet til å samarbeide på flere prosjekter sammen med Veidekket Entreprenør. 
 
Skal din bedrift i gang med et byggeprosjekt og har behov for en totalentreprenør? Vi fokuserer på å gi deg gode løsninger, forutsigbar fremdrift til en rimelig pris. Kaph totalentreprenør tar byggeprosjekter til ditt kontor, industribygg, lager, butikk og mye mer. 
 
For Kaph Entreprenør er ingen prosjekter for små eller for store. Snakk med oss for en gratis befaring, så lager vi en plan som er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyr et bredt spekter av tømrer- og håndverktjenester, alt fra bad til rehabilitering, nybygg, eneboliger, forsikringsoppgjør og sanering. Vi tar også prosjektledelse. 
 
 
 

Har du noen spørsmål?

KAPH er alltid klar til å ta på enhvert prosjekt og utfordring. Finn din aktuelle avdeling, og kontakt oss for et uforpliktende tilbud.