KAPH Entreprenør - Byggebransjens foretrukne partner
Kaph-Logo
Byggebransjens foretrukne partner
Kaph-Logo
DØGNVAKT 24 / 7
415 33 100
DØGNVAKT 24 / 7
415 33 100
Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt
Du når oss på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg!
Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt
Du når oss på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg!

KAPH tar seg av alle typer
 

byggeprosjekter
 
Vi kan hjelpe deg med blant annet rehabilitering av bolig, som oppussing av kjøkken og bad eller bytte vinduer og kledning. Vi tar på oss både store og små prosjekter og kan bistå som rådgiver både for nybygg og rehablilitering av eldre boliger. KAPH kan også bygge et helt nytt hus til deg. Har du et prosjekt, stort eller lite. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 480 99 555 eller send en epost så tar vi kontakt med deg.
icon%201

Gratis befaring
 

Alt begynner med en plan! Det kan være en ny garasje, nytt bad, rehabilitering eller hva det måtte være: Snakk med oss for en gratis befaring, så lager vi en plan som er tilpasset dine behov og ønsker.
icon%202

Kvalitet over alt
 

Alle våre medarbeidere er kvalifiserte fagfolk med høy kompetanse og mye erfaring. Vi fokuserer på kvalitet, et flott resultat du er fornøyd med - til gode konkuransedyktige priser.   
icon%203

Vi tar alle prosjekt
 

For KAPH entreprenør er ingen prosjekter for små eller for store. Våre kvalifiserte fagarbeidere har kompetansen til å ta på seg prosjekter av alle typer, fra rehabilitering til nybygging, til oppussing og riving. 
icon%204

Vi er aldri langt vekke
 

Med kontorer i store deler av Vest, Sør og Øst vet du at vi alltid er i nærheten dersom noe skulle dukke opp. KAPH er i vekst, og ekspanderer i disse tider til flere områder i hele Norge. 
Nytt kjøkken?
Vil du pusser opp eller totalrenovere kjøkkenet ditt? Vi hjelper deg med ditt oppussingsprosjekt. Gratis befaring ved prosjektets oppstart.
Kontakt oss
Tjenester

Les mer om våre
 

Tjenester
 
KAPH har lang erfaring med å lede store og små prosjekter. Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp deler av det, ordner vi det for deg. KAPH utfører alt av innvendig oppussing, som rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger- og elektrikerarbeid. Vi utfører også rehabilitering, sanering og gjen-oppbygging. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til høy fagmessig kvalitet. Les mer om våre tjenester på linkene under. 
030517_mb_218

Rehabilitering / bolig

Rehabilitering / bolig

081116_mb_167

Service og forsikring

Service og forsikring

030517_mb_094

Prosjekt

Prosjekt

shutterstock_109365068

Bygge hus

Bygge hus

shutterstock_1239427165

Bytte kledning / tak

Bytte kledning / tak

Dette sier
 

VÅRE KUNDER
"Kaph har ledet prosjektet med å bytte flere tak i vårt borettslag. De leverer service oppdrag og er i gang med dreneringsarbeid på 4 av våre leiligheter. Jeg anbefaler Kaph på det varmeste."
 
- Øyvind Haraldsen,
Styreleder Sørkvie Borettslag
"Kaph har ledet prosjektet med å bytte alle vinduer og dører i vårt borettslag. Vi har hatt god dialog hele veien og tømrer tok alltid kontakt om det oppstod noe uforutsett. Jeg anbefaler Kaph på det varmeste, og de er mitt førstevalg ved neste prosjekt."
 
- Terje Grønning
"Kaph har vært prosjektansvarlige etter en vannskade i leiligheten min. Alt har vært enestående håndtert, både fra prosjektleder og andre i Kaph. Da en underleverandør var uheldig og ødela noe hos meg, ordnet Kaph opp i dette på beste vis. Anbefaler de på det varmeste!"
 
- Gunn Tjessem

DØGNVAKT 24 / 7

415 33 100