Prosjekter - KAPH Entreprenør

PROSJEKTER

Kaph er din totaleverandør av alle byggeprosjekter. Vi kan ogsåvære en totalentreprenør på boligprosjekter opptil 20 enheter eller prosjekter som barnehager/skole.

BYGGEPROSJEKTER

KAPH tar seg av alle typer byggeprosjekter

Vi i Kaph Entreprenør tar alle typer oppdrag innen bygg, rehabilitering, befaring, og mye annet. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjelige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til høyfagmessig kvalitet. Vi tar på oss både store og små prosjekter og kan bistå som rådgiver både for nybygg eller rehablilitering av eldre bygg.

Kontakt oss:

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på tlf: 96097777 eller send epost så tar vi kontakt med deg.

Klikk her for å se flere referanser. 

HVA ER EN TOTALENTREPRENØR?

En totalentreprenør tar seg av hele prosjektet; fra a til å. Hvis en byggherre eller bedrift kontakter en leverandør og bestiller et prosjekt som skal fullføres av en bedrift, skal totalentreprenøren ta seg av planleggingen, prosjekteringen og utførelsen. Det eneste kontaktpersonen behøver å gjøre er å forklare hvilken funksjon sluttresultatet skal oppfylle og hvordan det skal se ut. Deretter velger totalentreprenøren en fremgangsmetode og materiell som skal brukes i byggeprosjektet. I tillegg er en totalentreprenør ansvarlig for hele prosjektet, på denne måten kan man lett rette alle henvendelser til én entreprenør.

Hva er fordelen med å bruke en totalentreprenør?

Fordelene med en totalentreprenør ved byggeprosjekter på næringseiendom og større enheter er hovedsakelig at du har én bedrift med ansvar for planleggingen, prosjektledelsen og utførelsen. Da blir det langt enklere for entreprenøren å koordinere alle arbeiderne som er en del av byggeprosjektet. I et byggeprosjekt blir det vesentlig enklere å kunne styre og effektivisere alle partene mot samme resultat. Bruker man forskjellige entreprenører på samme prosjekt ender man lett opp med et resultat man ikke nødvendigvis så for seg før prosjektet startet.
 

Hva du kan forvente fra KAPH som totalentreprenør?

Velger du KAPH som totalentreprenør får du levert utvikling, prosjektering og utvikling av fullstendige byggeprosjekter i det offentlige og private markedet i Øst-, Sør, og Vestlandet. Vi fokuserer på å gi deg gode løsninger, forutsigbar fremdrift til en rimelig pris. KAPH totalentreprenør tar byggeprosjekter til ditt kontor, industribygg, lager, butikk og mye mer.

KAPH totalentreprenør tar byggeprosjekter til ditt kontor, industribygg, lager, butikk og mye mer.


Med oss som totalentreprenør kan du forholde deg til ett firma, vi lager skreddersydde prosjekter som passer deg. Det spiller ingen rolle om du behøver rehabilitering, nybygging, oppussing eller rivning. Vi sørger for at ditt prosjekt blir gjennomført effektivt, med god kontroll og kvalitetssikring, til en rimelig pris.

Vi er tilgjengelige nesten over hele landet. Ta kontakt med oss, vi kommer på befaring helt kostnadsfritt slik at vi kan planlegge godt før vi setter i gang med arbeidet.

HVORFOR VELGE OSS?

icon%201

GRATIS BEFARING
 

Alt begynner med en plan! Det kan være en ny garasje, nytt bad, rehabilitering eller hva det måtte være: Snakk med oss for en gratis befaring, så lager vi en plan som er tilpasset dine behov og ønsker.
icon%203

VI TAR ALLE TYPE PROSJEKTER
 

For KAPH entreprenør er ingen prosjekter for små eller for store. Våre kvalifiserte fagarbeidere har kompetansen til å ta på seg prosjekter av alle typer, fra rehabilitering til nybygging, til oppussing og riving. 
icon%202

KVALITET OVER ALT
 

Alle våre medarbeidere er kvalifiserte fagfolk med høy kompetanse og mye erfaring. Vi fokuserer på kvalitet, et flott resultat du er fornøyd med - til gode konkuransedyktige priser.   
icon%204

ALLTID I NÆRHETEN
 

Med kontorer i store deler av Vest, Sør og Øst vet du at vi alltid er i nærheten dersom noe skulle dukke opp. KAPH er i vekst, og ekspanderer i disse tider til flere områder i hele Norge. 
Få et uforpliktende tilbud
 

KAPH Entreprenør finner du snart over hele Norge. 
Fyll inn skjma, og vi kontakter deg.


Klikk her for å lese vår personvernerklæring »
Personvernerklæring