Rehabilitering av bolig - KAPH Entreprenør

Rehabilitering av bolig

Vi i Kaph Entreprenør tar alle typer oppdrag innen rehabilitering og håndtverktjenester. Skal du bygge om? Skal du fikse opp badet? Kanskje bygge helt nytt? Vi ordner!

Få et uforpliktende tilbud

VELG AVDELING
KAPH har kontorer over hele norge, og vi utvider stadig. Kontakt ditt lokale kontor direkte ved å finne din avdeling i nedtrekksmenyen. Du blir ført videre til en underside for det aktuelle kontoret. 

KAPH tar seg av
 

REHABILITERING AV BOLIG
 
 

Vi utfører en rekke håndtverktjenester. Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? KAPH kan hjelpe deg med blant annet å skifte vinduer og kledning, legge nytt tak, rehabilitere kjøkken eller bad. Vi kan også bygge et helt nytt hus til deg. Har du et prosjekt, stort eller lite. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg.

Totaloppussing


KAPH har lang erfaring med å lede store og små oppussingsprosjekter. Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp deler av det, ordner vi det for deg. KAPH utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger- og elektrikerarbeid. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til høy fagmessig kvalitet.

Prosjektlederne i KAPH har lang erfaring med å koordinere alt fra totalrehabilitering av hus og leiligheter til mindre oppussingsoppdrag. Ved å benytte KAPH sin kompetanse og la oss ta prosjektansvaret kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp for deg. Vi planlegger og sørger for at alle involverte kommer inn til riktig tid og gjør jobben når de skal med god fagmessig kvalitet. 

Sats på entusiastiske og erfarne fagfolk når du skal bygge om huset ditt. Mange boliger er bygget i en tid da bo- og bruksmønsteret var annerledes i enn i dag. Det var andre krav til bl.a. funksjon, estetikk, lys, temperatur, energiforbruk og komfort. Vi har god erfaringer med å optimalisere bokvaliteten i eksisterende boliger – og vi har nært samarbeid med gode rådgivere etter behov.

Påbygging av eksisterende eiendom

Mange har boligen eller eiendommen sin på et sted de er blitt glad i, en plass  som passer for dem på grunn av beliggenhet, nærmiljø eller gode naboer, for eksempel. Men over tid endrer behovene seg og den boligen som opprinnelig kanskje var mer enn bra nok, dekker ikke behovet. Vi har mange referanser hvor vi har utvidet eksisterende bolig ved å bygge på en etasje. Påbygg kan være en fin mulighet hvis du vil unngå å bruke mer av tomten til huset, eller du ønsker bedre utsikt. Ofte er det jo også slik at taket er klart for utskifting likevel.

Innendørs

Endring av planløsning
 

Nye overflater
 

Nytt kjøkken og garderobe
 

Nye gulv med gulvvarme
 

Utskifting av dører

Utendørs

Utskifting av vinduer
 

Etablering av takvinduer
 

Tilleggs- /etterisolering
 

Ny utvendig kledning
 

Påbygging av eksisterende eiendom

hl_kaph1
Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt
Du når oss på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg!

Flere tjenester

Oslo%20kontor%20med%20biler

Rehabilitering av bolig

Rehabilitering av bolig

081116_mb_167

Service og forsikring

Service og forsikring

030517_mb_094

Prosjekt

Prosjekt

_185982664

Bygge hus

Bygge hus

shutterstock_1239427165

Bytte kledning / tak

Bytte kledning / tak