Service og forsikring - KAPH Entreprenør

KAPH tar seg av
 

SERVICE OG FORSIKRING
 
 

Vi utfører rehabilitering, som sanering og gjenoppbygging etter vann- og brannskader. Kaph leverer også servicetjenester til boligbyggerlag, eiendomsselskap og til offentlige og private etater som har behov for servicehåndtverkere. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg.

Vi utfører rehabilitering som sanering og gjenoppbygging etter vann- og brannskader. Vi jobber tett med de største forsikrings selskapene i Norge. Vi i KAPH er aktive brukere av in4mo-plattformen. Uten dette verktøyet som er utviklet til forsikringsbransjen, ville vi ikke kunne håndtert så mange oppdrag med god kvalitet til riktig pris.
 
KAPH investerer for å vokse, vi leverer i dag flere tusen prosjekter hvert kvartal og har alltid døren åpen for nye flinke håndverkere og prosjektledere. Vi investerer løpende i utvikling av medarbeidere, utstyr og IT verktøy som sikrer at selskapet kan ta veksten fremover med høy effektivitet, kvalitet og god lønnsomhet til glede for kunder, ansatte og eiere.
 
KAPHs ambisjon er å være den prefererte leverandøren til forsikringsbransjen i de regioner vi er tilstede. Teknologi er KAPHs viktigste verktøy for å levere på tid og budsjett for våre kunder.

REHABILITERING

SANERING

GJENOPPBYGGING

hl_kaph1
Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt
Du når oss på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg!

Flere tjenester

Oslo%20kontor%20med%20biler

Rehabilitering av bolig

Rehabilitering av bolig

081116_mb_167

Service og forsikring

Service og forsikring

030517_mb_094

Prosjekt

Prosjekt

_185982664

Bygge hus

Bygge hus

shutterstock_1239427165

Bytte kledning / tak

Bytte kledning / tak