Lekkasje på Storhaug - Vår mann på plass - KAPH Entreprenør

Lekkasje på Storhaug - Vår mann på plass

En dramatisk vannlekkasje på Storhaug førte til store skader på boliger i området. Vår servicetømrer Anders Tjølsen rykket ut.

vannlekkasje
Del:

Rett før jul opplevde beboere på Storhaug en dramatisk lekkasje fra et vannrør. Vi tok en prat med Anders Tjølsen som er servicetømrer hos oss, og var til stede etter lekkasjen. 

Hva var det som skjedde på Storhaug?
Her var det en stor lekkasje fra et kommunalt vannrør i bakken. Vannstrålen stod flere meter til værs, og flere hus ble skadet grunnet store vannmengder i gaten, samt tilbakeslag fra avløp. Steiner og asfalt ble blåst opp i luften av vannet og havnet på hus og biler i området rundt. Flere kjellere ble oversvømt av vannet. Det ble anslått at 1 million liter vann sprutet ut. 

Hva var grunnen til at det skjedde?
Årsaken til hvorfor det gikk hull i røret er usikkert, men vannrøret var fra 1957 og mest sannsynlig klar for utskifting. Mulig tele i jorden kan ha forårsaket dette. 

Hvordan kan man jobbe for å unngå dette i fremtiden?
Det er svært lite som kan gjøres for å forhindre lekkasjer som dette i fremtiden, da dette kan forekomme hvor som helst. 

Skjer det ofte at en må "rykke ut" til akutte situasjoner, i så tilfelle, hvilke situasjoner har dette vært?
Vi har flere utrykninger i året, mest til vannlekkasjer eller vanninntrengning, men også sikring etter innbrudd og hjelp etter brann. 

Hvordan ser ellers jobben som servicetømrer i Kaph ut?
Jeg trives godt i jobben, og dagene inneholder litt av hvert innen vedlikehold, reparasjoner og oppgraderinger av bolig og bygg. Ingen dager er like, ene dagen er det riving, mens en annen dag er det oppbygg en plass og riving en annen plass, og så videre til befaring. Noen dager er jeg på flere prosjekter, mens andre dager er jeg på samme prosjekt hele dagen.

 

Vi utfører rehabilitering, som sanering og gjenoppbygging etter vann- og brannskader. Kaph leverer også servicetjenester til boligbyggerlag, eiendomsselskap og til offentlige og private etater som har behov for servicehåndtverkere. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt prosjekt på 960 97 777 eller send en epost så tar vi kontakt med deg. Her finner du mer informasjon om service og forsikring. 

 

 

Har du noen spørsmål?

KAPH er alltid klar til å ta på enhvert prosjekt og utfordring. Finn din aktuelle avdeling, og kontakt oss for et uforpliktende tilbud.