Om oss - KAPH Entreprenør
KAPH leverer håndverk og saneringstjenester
Og vi er alltid på utkikk etter dyktige folk! Les mer om våre tjenester og ledige stillinger. 

Vi er KAPH Entreprenør
 

Om oss
 

Våre kunder er primært forsikringsselskaper, offentlig sektor, borettslag, eiendomsselskap og private, men vi diskriminerer ikke! KAPH er alltid klar til å ta på enhvert prosjekt og utfordring. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og samspillet mellom KAPH, kunder og leverandører er det største suksesskriteriet. Finn din aktuelle avdeling i listen under, og kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi i Kaph Entreprenør tar alle typer oppdrag innen bygg, rehabilitering, befaring, og mye annet. Kontakt oss for å diskutere ditt prosjekt, så kommer vi frem til en løsning sammen! 

 

Retningslinjer
Vi forventer at våre underleverandører skal følge våre retningslinjer:

Få et uforpliktende tilbud

KAPH entreprenør finner du snart over hele Norge, men hovedkontoret ligger i Stavanger. Selskapet eies og drives av 4 gründere som alle har lang fartstid i bransjen. Fyll inn skjema til høyre, og vi kontakter deg. 

icon-phone     960 97 777

icon-mail    Send epost

Finn din avdeling

VELG AVDELING
KAPH har kontorer over hele norge, og vi utvider stadig. Kontakt ditt lokale kontor direkte ved å finne din avdeling i nedtrekksmenyen. Du blir ført videre til en underside for det aktuelle kontoret.